Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Emmerikseweg 7 in Zutphen.

Meer informatie over Lidl in Zutphen

Dit artikel gaat over een belangrijke veiligheidswaarschuwing met betrekking tot Zwiebelringe. Er worden verschillende aanbiedingen genoemd in de webshop, zoals een shopruiming en het bekijken van het 20V assortiment en het complete PARKSIDE assortiment. Daarnaast wordt er gesproken over online gereedschap en de PARKSIDE-brochure. Er worden geen specifieke datums genoemd in de tekst. Verder worden er folders van deze week genoemd, evenals bestsellers. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen. De contactgegevens en openingstijden van de klantenservice worden vermeld, evenals informatie over betalingsmogelijkheden, levering en het downloaden van de Lidl app. Er wordt ook verwezen naar de sociale media van Lidl.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook