KPN winkel Zutphen

KPN winkel Zutphen is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Turfstraat 31 in Zutphen.

Meer informatie over KPN winkel Zutphen in Zutphen

In de tekst wordt geadverteerd met een actie voor de iPhone 15 Pro, waarbij je tot € 500,- terugkrijgt bij inruil van je oude telefoon. Daarnaast zijn er tijdelijk geen aansluitkosten van € 25,-. Er wordt ook verwezen naar verschillende categorieën zoals Internet & TV, Mobiel, Glasvezel, Sim Only, Internet, MijnKPN, Service en Zakelijk. Bij het combineren van diensten krijg je meer voordelen. Er is ook een weekenddeal waarbij je een Coolblue cadeaubon t.w.v. € 250,- cadeau krijgt bij een 2-jarig Internet en TV abonnement. Daarnaast worden er nieuwtjes en vergelijkingen gedeeld over de nieuwe iPhone 15 Pro, Apple Watch en slimme huizen. Er zijn ook tijdelijke topdeals beschikbaar en er wordt informatie gegeven over de iPhone 15 (Pro)-camera, kijkopties bij KPN, entertainment in september en de nieuwe Apple Watch update. Voor ondernemers zijn er speciale weekenddeals en er wordt informatie gegeven over de service en bestelopties.

Wil je weten wat KPN winkel Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KPN winkel Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KPN winkel Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KPN winkel Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar KPN winkel Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KPN winkel Zutphen

Bezoekers bekeken ook