Kokos Design Studio

Kokos Design Studio is een Binnenhuisarchitect gelegen aan Estlandsestraat 2a in Zutphen.

Meer informatie over Kokos Design Studio in Zutphen

Kokos Design Studio is een exclusieve interieurontwerpstudio die zich richt op het aanpassen van ontwerpen aan de wensen en behoeften van de klant. Ze bieden ook diensten aan zoals het opknappen, restylen, herstellen, herontwerpen en doorverkopen van vintage, antieke en designmeubels uit de jaren 60-70, evenals Italiaanse en Deense/Scandinavische ontwerpen. De studio is gevestigd in Eindhoven en hun visie is om schoonheid naar het interieur van klanten te brengen. Het bedrijf is bereikbaar via telefoonnummer +31(0)6 46539235 en e-mailadres info@kokosdesignstudio.nl.

Wil je weten wat Kokos Design Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kokos Design Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kokos Design Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kokos Design Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Kokos Design Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kokos Design Studio

Bezoekers bekeken ook