Kings & Queens Zutphen BV/ Flips & Ribs Zutphen

Kings & Queens Zutphen BV/ Flips & Ribs Zutphen is een Sportcafé gelegen aan Stationsplein 6 in Zutphen.

Meer informatie over Kings & Queens Zutphen BV/ Flips & Ribs Zutphen in Zutphen

Kings & Queens is een sportsbar en activiteitencentrum waar jong en oud vermaak kunnen vinden. Ze bieden verschillende activiteiten en spellen aan, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Het is mogelijk om met groepen tot 70 personen te komen en er zijn arrangementen op maat beschikbaar, van een gezellige borrel tot een compleet buffet. Bij Kings & Queens is alles onder één dak te vinden, van live sportwedstrijden kijken tot zelf sporten en natuurlijk ook eten en drinken. Ze hebben zowel indoor als outdoor activiteiten, dus het maakt niet uit wat voor weer het is. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 14.00 uur tot middernacht, op vrijdag van 14.00 uur tot 01.00 uur, op zaterdag van 12.00 uur tot 01.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot middernacht. Voor grotere groepen is het mogelijk om buiten deze openingstijden te reserveren. Het adres van Kings & Queens is Stationsplein 6, 7201 ML Zutphen en ze zijn te bereiken via telefoonnummer 09176268.

Wil je weten wat Kings & Queens Zutphen BV/ Flips & Ribs Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kings & Queens Zutphen BV/ Flips & Ribs Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kings & Queens Zutphen BV/ Flips & Ribs Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kings & Queens Zutphen BV/ Flips & Ribs Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Kings & Queens Zutphen BV/ Flips & Ribs Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kings & Queens Zutphen BV/ Flips & Ribs Zutphen

Bezoekers bekeken ook