Kinderopvang Hip

Kinderopvang Hip is een School gelegen aan Spittaalstraat 13 in Zutphen.

Meer informatie over Kinderopvang Hip in Zutphen

Kinderopvang HIP is een kleinschalige opvangorganisatie met 2 locaties in Zutphen en Brummen. Ze bieden opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waaronder babyopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. De babyopvang is speciaal ingericht voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De peuteropvang is beschikbaar voor kinderen vanaf 2,5 jaar. In Brummen is er een buitenschoolse opvang met een maximale groepsgrootte van 22 kinderen per dag. De contactgegevens voor beide locaties zijn vermeld op de website. Daarnaast wordt vermeld dat de website momenteel wordt vernieuwd en dat niet alle informatie op de site staat. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de organisatie. Er wordt ook vermeld dat de website cookies gebruikt en dat de gebruiker de instellingen altijd kan aanpassen via de link in de footer van de website.

Wil je weten wat Kinderopvang Hip verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Hip of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Hip? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Hip het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Kinderopvang Hip reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Hip

Bezoekers bekeken ook