Kerkelijk Bureau, Protestantse Gemeente Zutphen

Kerkelijk Bureau, Protestantse Gemeente Zutphen is een Gemeentelijk administratiekantoor gelegen aan De Wijngaard, Wilhelminalaan 3 in Zutphen.

Meer informatie over Kerkelijk Bureau, Protestantse Gemeente Zutphen in Zutphen

Op de Martinusmarkt op 7 oktober kunnen bezoekers tussen 10.00 en 15.00 uur verschillende activiteiten bijwonen. Daarnaast is het stiltecentrum van de Martinuskerk dagelijks geopend. Er is ook een agenda beschikbaar met een overzicht van activiteiten voor 2023-2024, waarbij het thema duurzaamheid centraal staat. De Martinuskerk is ook open voor bezichtiging en er is een tentoonstelling vol inspiratie. Verder zijn er vacatures bij de Protestantse Gemeentes Warnsveld-Leesten en Zutphen. De tekst gaat verder met een meditatie over ontmoetingen en de betekenis van 'Ich werde am Du'. Het verhaal van Jezus' ontmoeting met Zachëus wordt hierbij aangehaald. Tot slot staan er belangrijke mededelingen en een agenda met diverse activiteiten van de PG Warnsveld-Leesten en PG Zutphen.

Wil je weten wat Kerkelijk Bureau, Protestantse Gemeente Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkelijk Bureau, Protestantse Gemeente Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkelijk Bureau, Protestantse Gemeente Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkelijk Bureau, Protestantse Gemeente Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Kerkelijk Bureau, Protestantse Gemeente Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkelijk Bureau, Protestantse Gemeente Zutphen

Bezoekers bekeken ook