Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Jutlandsestraat 3 in Zutphen.

Meer informatie over Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit in Zutphen

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit is een speciaalzaak op het gebied van verschillende soorten kachels, zoals gaskachels, houtkachels, pelletkachels en speksteenhaarden. Ze hebben een showroom in Zutphen waar meer dan 350 kachels te bekijken zijn, evenals 65 brandende inbouwhaarden. De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Naast de showroom is er ook een webshop waar het gehele assortiment te vinden is en waar kachels direct besteld kunnen worden. Daarnaast biedt Wichink Kruit ook maatwerk aan en hebben ze een metaalwerkplaats en een aparte houtwerkplaats. Klanten worden aangemoedigd om langs te komen in de showroom om een realistisch beeld te krijgen van de haarden. Ook kunnen ze vrijblijvend een offerte aanvragen. Wichink Kruit is gespecialiseerd in kachels, maar biedt ook andere diensten aan.

Wil je weten wat Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

Bezoekers bekeken ook