Jaws Media

Jaws Media is een Fotograaf gelegen aan Achterhoven 117 in Zutphen.

Meer informatie over Jaws Media in Zutphen

Jan Willem Schouten is de eigenaar van JawsMedia, een onderneming in Zutphen die gespecialiseerd is in fotografie en videografie. Hij benadrukt dat fotografie een serieuze zaak is en dat het moeilijk is om zelf een professionele uitstraling te creëren. Hoewel camera's steeds beter worden, blijft fotografie een vak. JawsMedia maakt het verschil tussen het simpelweg registreren van beelden en het creëren van iets nieuws. Dit wordt bereikt door enscenering, het gebruik van kunstlicht en photoshop. Hierdoor kan Schouten iets tot stand brengen wat er voorheen niet was.

Wil je weten wat Jaws Media verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jaws Media of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jaws Media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jaws Media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Jaws Media reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jaws Media

Bezoekers bekeken ook