Italiaans Restaurant Vaticano

Italiaans Restaurant Vaticano is een Italiaans restaurant gelegen aan Houtmarkt 79 in Zutphen.

Meer informatie over Italiaans Restaurant Vaticano in Zutphen

Italiaans Restaurant Vaticano is gevestigd in een statig pand in de gezellige binnenstad van Zutphen. Het restaurant heeft een zonovergoten terras met uitzicht op de Wijnhuistoren, de Drogenapstoren en een fontein op de Houtmarkt. Het is goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Het restaurant is op loopafstand van het bus- en treinstation. Ze zijn elke dag geopend, beginnend om 11:00 uur voor de lunch en sluiten pas als alle gasten tevreden zijn vertrokken. Er is ook een afhaalservice beschikbaar tijdens de openingstijden, waarvoor telefonische bestellingen dezelfde dag kunnen worden doorgegeven. Het restaurant heeft een rustieke uitstraling, zowel op de begane grond als in de historische gewelfkelder. Er kan een virtuele tour worden genomen om een indruk te krijgen, maar het wordt ook aangeraden om het restaurant in het echt te ervaren.

Wil je weten wat Italiaans Restaurant Vaticano verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Italiaans Restaurant Vaticano of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Italiaans Restaurant Vaticano? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Italiaans Restaurant Vaticano het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Italiaans Restaurant Vaticano reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Italiaans Restaurant Vaticano

Bezoekers bekeken ook