Interparking Gelre Ziekenhuizen

Interparking Gelre Ziekenhuizen is een Parkeergarage gelegen aan Den Elterweg 77 in Zutphen.

Meer informatie over Interparking Gelre Ziekenhuizen in Zutphen

Het Gelre ziekenhuis in Zutphen biedt parkeermogelijkheden voor bezoekers. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden en elektrische auto's kunnen worden opgeladen op de parkeerterreinen P1 en P3. De parkeerkosten kunnen contactloos of bij een betaalautomaat worden betaald. Voor langere parkeerperiodes is er een weekkaart beschikbaar tegen voordeligere tarieven. De openingstijden en contactgegevens van het ziekenhuis zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Interparking Gelre Ziekenhuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Interparking Gelre Ziekenhuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Interparking Gelre Ziekenhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Interparking Gelre Ziekenhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Interparking Gelre Ziekenhuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Interparking Gelre Ziekenhuizen

Bezoekers bekeken ook