Huis Met De Luiken

Huis Met De Luiken is een Meubelwinkel gelegen aan Groenmarkt 5 in Zutphen.

Meer informatie over Huis Met De Luiken in Zutphen

Bij het Huis met de Luiken zijn er momenteel designproducten te vinden van Tabanda, een groep jonge designers die innovatieve meubels ontwerpen. Ze hebben onder andere een koffietafel en kleurrijke eetstoelen gemaakt. Daarnaast zijn er ook ontwerpen van Ruud Jan Kokke beschikbaar, die voornamelijk toegepast zijn in musea en overheidsgebouwen. Nu proberen zijn dochter en partner deze ontwerpen ook beschikbaar te maken voor particulieren. Het Huis met de Luiken is gevestigd in Zuthphen, Nederland en is geopend op donderdag t/m zaterdag en op afspraak. Ze zijn te bereiken via telefoon en e-mail, en zijn te volgen op Instagram en Facebook.

Wil je weten wat Huis Met De Luiken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huis Met De Luiken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huis Met De Luiken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huis Met De Luiken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Huis Met De Luiken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huis Met De Luiken

Bezoekers bekeken ook