House of Classics

House of Classics is een Autorestauratie gelegen aan Marsweg 115-10 in Zutphen.

Meer informatie over House of Classics in Zutphen

House of Classics is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop, verkoop en bemiddeling van klassieke auto's en youngtimers. Ze bieden ook restauratie- en droogijsstraaldiensten aan. In de tekst worden enkele auto's genoemd die te koop zijn, zoals een Audi TT Roadster en een Porsche 996. Deze auto's worden beschreven in termen van hun kilometerstand, onderhoudsgeschiedenis en algemene staat. Er wordt ook vermeld dat de Peugeot 504 V6 Automatic net is gerestaureerd. Het bedrijf benadrukt dat alle auto's die ze verkopen in goede staat zijn en afgestempelde boekjes hebben.

Wil je weten wat House of Classics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van House of Classics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij House of Classics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of Classics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar House of Classics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. House of Classics

Bezoekers bekeken ook