Havfiske Nederland

Havfiske Nederland is een Winkel voor visaas en hengelsportartikelen gelegen aan Kruisstraat 4 in Zutphen.

Meer informatie over Havfiske Nederland in Zutphen

In de tekst worden verschillende nieuwe producten en aanbiedingen voor vismateriaal genoemd. Er zijn nieuwe Seigler Reels in de kleur Gunsmoke Red en de 7 Seas 200 SGN LH. Daarnaast is er een Edelstahl Klemmhülsen-Tang in het zwart en een Heringspilker Pink Mackerel beschikbaar. De prijzen variëren van €2,45 tot €18,50, afhankelijk van het product. Er zijn ook verschillende aanbiedingen van het merk Eisele, zoals de Eisele Pro Select Coal Fish 50g 1, Eisele Pro Select Cod 70g 1/0, Eisele Pro Select Shell Fish 70g 3/0 Norge en Eisele Norge lumi 10/0 lengsysteem. Deze producten zijn nu allemaal in de aanbieding en variëren in prijs van €5,49 tot €12,95. Verder worden er ook populaire producten genoemd, zoals de Water Wolf UW Bottom Fishing Kit Spare Weights 100g (2st.), Westin W6 Dropshot 210cm 4-21gr, Westin W8 Powercast-T PF Edition 233cm 60-180 gr en Westin W6 Finesse-T TC 213cm 5-15gr. Tot slot worden lezers uitgenodigd om de Facebook en YouTube pagina te volgen voor het laatste nieuws over producten en aanbiedingen.

Wil je weten wat Havfiske Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Havfiske Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Havfiske Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Havfiske Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Havfiske Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Havfiske Nederland

Bezoekers bekeken ook