Hai Grill & Sushi

Hai Grill & Sushi is een Japans restaurant gelegen aan Molengracht 2 in Zutphen.

Meer informatie over Hai Grill & Sushi in Zutphen

Hai Grill & Sushi is een restaurant in Zutphen waar je onbeperkt kunt genieten van heerlijke traditionele Japanse gerechten zoals sushi, sashimi, grill en noodles. Ze werken alleen met eerlijke ingrediënten, zoals het beste vlees en de verste vis. Je kunt hier ook eten afhalen en online bestellen. Het all-you-can-eat diner arrangement kost € 33,50 per persoon op maandag, woensdag en donderdag en € 35,50 per persoon op vrijdag, zaterdag en zondag. Kinderen van 4-10 jaar betalen € 16,50 per kind. Er zijn veel positieve recensies over het restaurant, waarbij de gasten vooral het eten, de service en de sfeer prijzen. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag van 16.00 tot 22.00 uur, behalve op dinsdag en oudejaarsdag. Het adres is Molengracht 2, 7201 LX Zutphen.

Wil je weten wat Hai Grill & Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hai Grill & Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hai Grill & Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hai Grill & Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Hai Grill & Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hai Grill & Sushi

Bezoekers bekeken ook