Grondstoffenfabriek Zutphen

Grondstoffenfabriek Zutphen is een Hoofdkantoor gelegen aan Oostzeestraat 3C in Zutphen.

Meer informatie over Grondstoffenfabriek Zutphen in Zutphen

Dolmans Landscaping Group heeft op het Remigiusplein in Duiven een proef gedaan met Kaumera, een nieuwe biobased grondstof die gebruikt kan worden als vervanging van petrochemische stoffen. De EU heeft Kaumera tot 1 juli 2023 ondersteund met de LIFE-subsidie. Het Kaumera Ontwikkelteam heeft twee Kaumera-installaties ontwikkeld en er zijn veel mogelijke toepassingen voor Kaumera. Wetenschappers, waterschappers en het bedrijfsleven bespreken de mogelijkheden en toepassingen van Kaumera in een podcast. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met het Kaumera Ontwikkelteam. Het project is mede mogelijk gemaakt door de Europese Commissie via het LIFE Programma.

Wil je weten wat Grondstoffenfabriek Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grondstoffenfabriek Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grondstoffenfabriek Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grondstoffenfabriek Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Grondstoffenfabriek Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grondstoffenfabriek Zutphen

Bezoekers bekeken ook