Gebolight

Gebolight is een Lampenwinkel gelegen aan Beukerstraat 62 in Zutphen.

Meer informatie over Gebolight in Zutphen

GeBolight is een trendy en modieuze verlichting-speciaalzaak in het centrum van Zutphen. Ze hebben een breed assortiment aan vloerlampen, hanglampen, spots, plafonnieres, wandlampen en tafellampen, evenals alle gangbare lichtbronnen. Naast verlichting verkopen ze ook leuke cadeau artikelen. De zaak is eigendom van Bob en Gerry van Gerve-Jansen. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, met op zondag alleen geopend op de laatste zondag van de maand. Het adres is Beukerstraat 62 in Zutphen, en ze zijn te bereiken via telefoonnummer 0575-515155 en e-mailadres info@gebolight.nl.

Wil je weten wat Gebolight verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gebolight of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gebolight? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gebolight het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Gebolight reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gebolight

Bezoekers bekeken ook