Fixxar Zutphen (Onderdelenhuis)

Fixxar Zutphen (Onderdelenhuis) is een Elektronicawinkel gelegen aan Laarstraat 54 in Zutphen.

Meer informatie over Fixxar Zutphen (Onderdelenhuis) in Zutphen

De tekst bevat informatie over verschillende producten en diensten die worden aangeboden. Er is een aanbieding voor fietsverlichting en LED reflectie armbanden. Daarnaast is er een actie voor 50% korting op het tweede multipack huismerk inkt. Er wordt ook vermeld dat er officiële pasfoto's kunnen worden gemaakt voor rijbewijs, paspoort of ID-kaart. Er is een service beschikbaar om fietsaccu's een tweede leven te geven en er is ook een stomerij en wasserij service in samenwerking met Good Clean. Verder worden er verschillende huismerk multipacks inkt aangeboden. Er wordt benadrukt dat er snelle levering is en gratis verzending vanaf €30,-.

Wil je weten wat Fixxar Zutphen (Onderdelenhuis) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fixxar Zutphen (Onderdelenhuis) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fixxar Zutphen (Onderdelenhuis)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fixxar Zutphen (Onderdelenhuis) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Fixxar Zutphen (Onderdelenhuis) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fixxar Zutphen (Onderdelenhuis)

Bezoekers bekeken ook