ENJOY SPORTS CYCLE

ENJOY SPORTS CYCLE is een Fitnessprogramma gelegen aan Zweedsestraat 1H in Zutphen.

Meer informatie over ENJOY SPORTS CYCLE in Zutphen

Deze tekst gaat over opleidingen en trainingen op het gebied van indoor cycling en wielrennen. De opleiding van "ENJOY SPORTS CYCLE" is ontwikkeld om instructeurs op te leiden die het maximale uit indoor cycling lessen willen halen. De opleiding behandelt zowel praktische als theoretische aspecten van het lesgeven. De opleiding tot Basis Cycle Instructeur stelt de deelnemer in staat om succesvol diverse cycle lessen te geven en om te gaan met zaken als lesopbouw, cycle technieken en werken met muziek. Voor de opleiding is ervaring met spinning en actief zijn in een fitnesscentrum een pré maar niet verplicht. De deelnemer moet mentaal en fysiek volledig belastbaar zijn. Na afloop van de opleiding kan de deelnemer zelfstandig functioneren als indoor cycling instructeur en ontvangt een certificaat. De kosten voor de opleiding zijn €315,- inclusief lunch en certificaat. Inschrijven kan via de website of telefonisch. Daarnaast bieden ze ook hulp aan voor mensen die willen beginnen met mountainbiken of wielrennen of hun vaardigheden willen verbeteren.

Wil je weten wat ENJOY SPORTS CYCLE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ENJOY SPORTS CYCLE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ENJOY SPORTS CYCLE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ENJOY SPORTS CYCLE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar ENJOY SPORTS CYCLE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ENJOY SPORTS CYCLE

Bezoekers bekeken ook