eetcafé MAÏS

eetcafé MAÏS is een Eetcafé gelegen aan Stationsplein 57 in Zutphen.

Meer informatie over eetcafé MAÏS in Zutphen

Eetcafé MAÏS is een restaurant in Zutphen waar je kunt genieten van huisgemaakte zoetigheden, lekkere broodjes, tosti's en de befaamde Beyond Meat burger. Ze hebben ook een ruim aanbod aan cocktails en speciaalbieren voor bij de borrel. Het restaurant is centraal gelegen naast het station en is een ideale start voor een dagje uit in de historische Hanzestad. De menukaart wisselt per seizoen en bevat eerlijke, seizoensgebonden ingrediënten. De niet-vegan gerechten zijn gemarkeerd op de kaart, maar alle andere snacks en drankjes zijn volledig plantaardig. Het restaurant laat zich inspireren door de multiculturele samenleving, de laatste trends in de food-wereld en lokale ondernemers. Ze bieden ook verhuur aan voor evenementen en hebben plek voor groepen tot 30 personen. Daarnaast is meer dan 75% van de gerechten op hun kaart veganistisch.

Wil je weten wat eetcafé MAÏS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van eetcafé MAÏS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij eetcafé MAÏS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je eetcafé MAÏS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar eetcafé MAÏS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. eetcafé MAÏS

Bezoekers bekeken ook