Driekant BroodCafe

Driekant BroodCafe is een Biologisch restaurant gelegen aan Lijmerij 23 in Zutphen.

Meer informatie over Driekant BroodCafe in Zutphen

Driekant is een ambachtelijke bakkerij waar vakmanschap, vernieuwende inzichten en biologische ingrediënten samenkomen om het beste brood en banket te maken. Tijd en aandacht zijn essentieel in het bakproces, wat resulteert in volle smaken en hoge kwaliteitseisen. Daarnaast heeft Driekant ook een lunchroom waar u kunt genieten van gezonde ontbijten, biologische koffie, heerlijke lunches en een uitgebreid assortiment aan zoete en hartige gerechten. Duurzaamheid is hun passie en de open verbinding tussen de lunchroom en de bakkerij zorgt voor een unieke wisselwerking tussen het werk en het genieten. Driekant biedt ook kansen voor de groei van mensen, waarbij gestreefd wordt om hen door te laten stromen naar het reguliere bedrijfsleven.

Wil je weten wat Driekant BroodCafe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Driekant BroodCafe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Driekant BroodCafe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Driekant BroodCafe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Driekant BroodCafe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Driekant BroodCafe

Bezoekers bekeken ook