Dijkman Automobiel

Dijkman Automobiel is een Autohandel gelegen aan Pollaan 60 in Zutphen.

Meer informatie over Dijkman Automobiel in Zutphen

Dijkman Automobiel is een Mercedes-Benz specialist in de Achterhoek. Ze zijn gespecialiseerd in Mercedes Benz, maar werken ook aan reparaties en onderhoud van andere automerken. Het team van vakbekwame monteurs heeft de juiste kennis en apparatuur om vrijwel alle personenauto's en bedrijfswagens te onderhouden, repareren en keuren. Dijkman Automobiel staat voor klantvriendelijkheid en biedt dealerkwaliteit tegen een tarief dat past bij een universeel autobedrijf. Ze zijn ook op zaterdag geopend en bieden originele Mercedes onderdelen. Leaserijders kunnen ook bij hen terecht.

Wil je weten wat Dijkman Automobiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dijkman Automobiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dijkman Automobiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dijkman Automobiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Dijkman Automobiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dijkman Automobiel

Bezoekers bekeken ook