De Zutphense Zwem- en Poloclub "De IJsselmeeuwen"

De Zutphense Zwem- en Poloclub "De IJsselmeeuwen" is een Zwemvereniging gelegen aan Laan naar Eme 101 in Zutphen.

Meer informatie over De Zutphense Zwem- en Poloclub "De IJsselmeeuwen" in Zutphen

De IJsselmeeuwen, een zwem- en polovereniging in Zutphen, is betrokken bij verschillende belangrijke gebeurtenissen. In de week van 2 april tot en met 8 april 2023 collecteren ze voor het Fonds Gehandicaptensport, waarbij de helft van de opbrengst naar de vereniging zelf gaat. Dit is een jaarlijks terugkerende activiteit waarbij veel geld wordt ingezameld. Daarnaast is er oud nieuws over de vereniging, waarbij ze te maken hebben met een huurverhoging van 80% voor het gebruik van zwembad De IJsselslag. Als deze huurverhoging doorgaat, kan dit het einde betekenen voor de 60 jaar oude vereniging.

Wil je weten wat De Zutphense Zwem- en Poloclub "De IJsselmeeuwen" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zutphense Zwem- en Poloclub "De IJsselmeeuwen" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zutphense Zwem- en Poloclub "De IJsselmeeuwen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zutphense Zwem- en Poloclub "De IJsselmeeuwen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar De Zutphense Zwem- en Poloclub "De IJsselmeeuwen" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zutphense Zwem- en Poloclub “De IJsselmeeuwen”

Bezoekers bekeken ook