De Winkel Met De Huisjes

De Winkel Met De Huisjes is een Cadeauwinkel gelegen aan Spittaalstraat 47 in Zutphen.

Meer informatie over De Winkel Met De Huisjes in Zutphen

De tekst gaat over De Winkel Met De Huisjes, een souvenirwinkel in Zutphen. Ze hebben een breed assortiment aan cadeauartikelen, die ze verpakken in handgeschilderde kartonnen huisjes. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid en er is voor ieder budget wel iets verkrijgbaar. Je kunt ook pakketten samenstellen, zoals theepakketten en verwenpakketten. De winkel is gevestigd in de Spittaalstraat 47 in Zutphen en is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. Ze hebben ook nieuwe wenskaarten met winters Zutphen en kerstpakketten met leuke huisjes. Verder verkopen ze onderzetters, kaarsen van bijenwas in de vorm van Zutphense torens en likorettes met verrassende smaken.

Wil je weten wat De Winkel Met De Huisjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Winkel Met De Huisjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Winkel Met De Huisjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Winkel Met De Huisjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar De Winkel Met De Huisjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Winkel Met De Huisjes

Bezoekers bekeken ook