De Pelikaan

De Pelikaan is een Koffiewinkel gelegen aan Pelikaanstraat 9 in Zutphen.

Meer informatie over De Pelikaan in Zutphen

Darjeeling First Flush, ook wel bekend als de 'Champagne' onder de theesoorten, is weer beschikbaar bij De Pelikaan. Deze exclusieve zwarte thee staat bekend om zijn hoge kwaliteit en karakteristieke aroma van fruitigheid, kruidigheid en een lichte zuurheid. De Pelikaan is een koffiebranderij en winkel die al meer dan 200 jaar kwaliteit biedt. Ze zijn zelfs hofleverancier bij Koninklijke beschikking. Daarnaast biedt De Pelikaan gratis bezorging vanaf 50 euro in Nederland en 60 euro in België. Naast Darjeeling First Flush bieden ze ook andere thee toppers aan, zoals Darjeeling Melange, Goudpunt Melange, Assam Melange en Oranje Pecco. Ze hebben ook cadeaupakketten beschikbaar en bieden de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen. De Pelikaan is gevestigd in Zutphen en heeft een winkel en schenkerij waar bezoekers terecht kunnen. Ze zijn ook actief op social media, zoals Facebook en Instagram.

Wil je weten wat De Pelikaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pelikaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pelikaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pelikaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar De Pelikaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pelikaan

Bezoekers bekeken ook