De Parelbloem

De Parelbloem is een Museum voor moderne kunst gelegen aan in Zutphen.

Meer informatie over De Parelbloem in Zutphen

Op het grasveldje langs de Harenbergweg in Zutphen staat sinds 1994 de Parelbloem, een kunstwerk vervaardigd door kunstenaar Hans Rikken. Het kunstwerk heeft vele doorkijkjes waar je als fotograaf natuurlijk dankbaar gebruik van kunt maken. Zutphens Persbureau heeft een groot archief met Zutphense nieuwsfoto's, zowel analoge als digitale. Het digitale archief bevat ruim 13.000 nieuwsfoto's en is beschikbaar op hun website. Als je op zoek bent naar een foto uit de periode voor 2000, kun je contact opnemen met het persbureau. Ze bieden ook tekst- en fotografiediensten aan en hebben een kantoor en fotostudio op Bettinkhorst 9 in Zutphen.

Wil je weten wat De Parelbloem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Parelbloem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Parelbloem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Parelbloem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar De Parelbloem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Parelbloem

Bezoekers bekeken ook