De Koehoorn

De Koehoorn is een Natuurvoedingswinkel gelegen aan Dieserstraat 33 in Zutphen.

Meer informatie over De Koehoorn in Zutphen

De Koehoorn in Zutphen is een zelfstandige natuurvoedingswinkel die al meer dan 40 jaar bestaat. Ze bieden een volledig assortiment aan biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen. Eigenaar Albert Vlot benadrukt dat de producten gifvrij zijn en zonder kunstmest geproduceerd worden. Klanten waarderen niet alleen de kwaliteit van de producten, maar ook de filosofie achter de winkel, die gericht is op milieu-, dier- en mensvriendelijke handel. Bij De Koehoorn kunt u terecht voor vragen en ze helpen u graag in de winkel, telefonisch of per e-mail. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. De winkel is op zondag gesloten.

Wil je weten wat De Koehoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Koehoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Koehoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Koehoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar De Koehoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Koehoorn

Bezoekers bekeken ook