De IJsselslag

De IJsselslag is een Overdekt zwembad gelegen aan Laan naar Eme 101 in Zutphen.

Meer informatie over De IJsselslag in Zutphen

Het zwembad 'De IJsselslag' heeft aangekondigd dat de aquatrim op donderdagavond 28 september niet doorgaat. Ze zijn weer open na de zomervakantie en hebben verschillende verbeteringen doorgevoerd, zoals nieuwe wandtegels, een nieuw kassasysteem, nieuwe toegangspoortjes en binnenkort een zuil waarmee bezoekers zelf kaartjes kunnen kopen. Als je voor het eerst weer naar het zwembad gaat, moet je je pas bij de receptie laten koppelen aan het nieuwe systeem, zodat deze werkt op de nieuwe toegangspoortjes. Verder hebben ze aangekondigd dat er binnenkort zwemactiviteiten gereserveerd kunnen worden, waaronder afzwemmen. Tot slot is er een adres en contactinformatie vermeld.

Wil je weten wat De IJsselslag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De IJsselslag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De IJsselslag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De IJsselslag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar De IJsselslag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De IJsselslag

Bezoekers bekeken ook