de Groene Woning

de Groene Woning is een Bouwer van huizen op maat gelegen aan Marsweg 117D in Zutphen.

Meer informatie over de Groene Woning in Zutphen

Het bouwen van een ecologische woning vereist verschillende stappen, zoals het vinden van een geschikte kavel, het in kaart brengen van woonwensen en het maken van tekeningen en afspraken met architecten of aannemers. Om mensen te helpen bij het bouwen van hun eigen woning, heeft De Groene Woning een handig stappenplan gemaakt. Daarnaast produceert De Groene Woning hoogwaardige elementen in hun eigen timmerfabriek in Zutphen. Ze delen ook nieuws over duurzaam bouwen en woningen, evenals video's van bouwprojecten op hun YouTube-kanaal. De duurzaamheid van houtskeletbouw wordt benadrukt en de voordelen van ecologische woningen worden genoemd. De Groene Woning biedt ook de mogelijkheid om een vrijblijvend gesprek te hebben om iemands woondroom te realiseren.

Wil je weten wat de Groene Woning verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Groene Woning of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Groene Woning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Groene Woning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar de Groene Woning reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Groene Woning

Bezoekers bekeken ook