De Garage

De Garage is een Multifunctionele ruimte gelegen aan Oude Kanonsdijk 44 in Zutphen.

Meer informatie over De Garage in Zutphen

De Garage in Zutphen is een multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden voor therapie, muzieklessen, lezingen en workshops. De ruimte heeft lemen wanden en een mooie houten kastenwand, waardoor het een knusse uitstraling heeft. Het is geschikt voor één-op-één sessies met leerlingen of cliënten, maar ook voor groepen van 4 tot 12 personen in een actieve setting of groepen tot 25 personen in een kijk- en luistersetting. De ruimte is flexibel in te delen door de rustige aankleding en uitgebreide opslagruimte. Het bevindt zich op loopafstand van het centrum en het station van Zutphen, en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Bij het huren van de ruimte heeft men ook toegang tot een keuken, wachtruimte, garderobe en toilet. Verhuur kan per uur of urenblok en bij regelmatige verhuur kan men een eigen sleutel krijgen en afspraken inboeken via de digitale agenda. Er is ook de mogelijkheid om een afsluitbare kast te huren. De Garage is in 2015 overgenomen door Taco en Cornelie Wannee.

Wil je weten wat De Garage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Garage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Garage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Garage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar De Garage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Garage

Bezoekers bekeken ook