CILO

CILO is een Meubelwinkel gelegen aan Gerritsenweg 11G in Zutphen.

Meer informatie over CILO in Zutphen

CILO Zutphen is een designwinkel die de nieuwste meubelcollecties, verlichting, kleuren en materialen van toonaangevende designmerken presenteert. De winkel is zeven dagen per week geopend en biedt een bijzondere ambiance. De interieurontwerpers en (licht)architecten van CILO adviseren klanten graag bij het samenstellen van een uniek designmeubel of een compleet interieurplan. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met storemanager Anneke Oostrom. CILO is een inspiratiebron voor hoogwaardig design, exclusieve kunstexposities, verrassende verlichting en hoogstaande gastronomie. De winkel biedt een breed scala aan designmeubelen, zoals banken, eetkamerstoelen, fauteuils, kasten en tafels, evenals verlichting. De top designmerken die bij CILO verkrijgbaar zijn, zijn onder andere Linteloo, Minotti, Montis, Vitra, Arco en Artifort.

Wil je weten wat CILO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CILO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CILO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CILO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar CILO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CILO

Bezoekers bekeken ook