Chinees-Cantonees Restaurant Internationaal

Chinees-Cantonees Restaurant Internationaal is een Chinees afhaalrestaurant gelegen aan Warnsveldseweg 63 in Zutphen.

Meer informatie over Chinees-Cantonees Restaurant Internationaal in Zutphen

Restaurant Internationaal is een veelzijdig restaurant in Zutphen waar je gemakkelijk online gerechten kunt bestellen. Ze bieden heerlijke verfijnde Chinees-Indische gerechten aan, bereid met verse ingrediënten en met uitmuntende service en gastvrijheid. Je kunt je bestelling zowel afhalen als laten bezorgen. Als je een allergie hebt, kun je dit doorgeven. Het restaurant heeft verschillende maandmenu's voor zowel één als twee personen. De bezorgtijden, afhaaltijden en contactinformatie zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Chinees-Cantonees Restaurant Internationaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Cantonees Restaurant Internationaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Cantonees Restaurant Internationaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Cantonees Restaurant Internationaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Chinees-Cantonees Restaurant Internationaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Cantonees Restaurant Internationaal

Bezoekers bekeken ook