Carpetright Zutphen

Carpetright Zutphen is een Vloerenwinkel gelegen aan Gerritsenweg 11D in Zutphen.

Meer informatie over Carpetright Zutphen in Zutphen

Carpetright biedt advies aan huis aan voor mensen die hulp nodig hebben bij het kiezen van een nieuwe vloer of raambekleding. Tijdens deze vrijblijvende afspraak voorziet een thuisadviseur de klant van het beste advies bij hen thuis. Daarnaast kunnen klanten ook een winkelafspraak maken om de producten in de winkel te bekijken. Een adviseur zal dan tijd reserveren om vragen te beantwoorden en advies te geven. Carpetright biedt ook verschillende diensten aan, zoals een opmeetservice en gratis staalaanvragen. Klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe producten, onderhoudstips en aanbiedingen.

Wil je weten wat Carpetright Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carpetright Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carpetright Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carpetright Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Carpetright Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carpetright Zutphen

Bezoekers bekeken ook