Capoeira Zutphen

Capoeira Zutphen is een Vechtsportclub gelegen aan Strawinskystraat 2 in Zutphen.

Meer informatie over Capoeira Zutphen in Zutphen

Batuque Capoeira Holland organiseert het Capoeira Holland Festival 2023, een speciaal capoeira festival met deelnemers uit verschillende steden in Nederland. Het festival zal een heel weekend vol workshops, rodas, dans en muziek zijn en vindt plaats op 2 en 3 september 2023 in Den Haag. Daarnaast worden er kinderlessen hervat vanaf mei, waarbij de trainingen buiten zullen plaatsvinden. Batuque Capoeira Holland biedt ook capoeira workshops, shows en vaste lessen door heel Nederland aan. Capoeira is een uniek Braziliaans spel van vechtkunst, acrobatiek en muziek dat is gevormd door de vrijheidsstrijd van Afro-Braziliaanse slaven. Batuque Capoeira Holland is opgericht in 1995 en is in twintig jaar uitgegroeid tot een dynamische en diverse groep met leden van verschillende leeftijden en achtergronden. Ze willen de positieve vibe van Capoeira graag overbrengen in hun workshops en shows.

Wil je weten wat Capoeira Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Capoeira Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Capoeira Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Capoeira Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Capoeira Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Capoeira Zutphen

Bezoekers bekeken ook