Bryans

Bryans is een Brasserie gelegen aan Beukerstraat 71 in Zutphen.

Meer informatie over Bryans in Zutphen

Bryans Brasserie is sinds 2002 gevestigd in het historisch centrum van Zutphen en biedt een gezellige brasserie-stijl om te genieten van lunch, koffie, huisgemaakt gebak, borrel en een verrassend weekmenu. Ze hebben een uitgebreide koffie- en theekaart met traditionele varianten en specials. Daarnaast serveren ze een feestelijk assortiment gebak en klassieke brasserie gerechten, aangevuld met verrassende gerechten van de chef. De keukenbrigade bestaat uit gediplomeerde jonge koks die seizoensgebonden en verse producten gebruiken. Tijdens koopavonden bieden ze wekelijks wisselende diner gerechten voor een vaste prijs van €10,50. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Bryans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bryans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bryans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bryans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Bryans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bryans

Bezoekers bekeken ook