Brownies&downieS Zutphen

Brownies&downieS Zutphen is een gelegen aan Beukerstraat 54 in Zutphen.

Meer informatie over Brownies&downieS Zutphen in Zutphen

Brownies&downieS Zutphen is gevestigd aan de Beukerstraat 54-56 en biedt verschillende mogelijkheden voor ontbijt, koffie, gebak, lunches, borrels en high tea's. Het restaurant is rolstoelvriendelijk en heeft een speelhoek voor kinderen en een leestafel voor oudere gasten. Daarnaast is er ook catering beschikbaar en kunnen feestjes gevierd worden met een brownie plaat. Het restaurant is ook te volgen op social media. Er zijn verschillende vestigingen van Brownies&downieS door heel Nederland.

Wil je weten wat Brownies&downieS Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brownies&downieS Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brownies&downieS Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brownies&downieS Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Brownies&downieS Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brownies&downieS Zutphen

Bezoekers bekeken ook