Broederenklooster

Broederenklooster is een Hotel gelegen aan Rozengracht 3 in Zutphen.

Meer informatie over Broederenklooster in Zutphen

Het Broederenklooster Boutique Hotel & Restaurant in Zutphen is gevestigd in een van de oudste en mooiste gebouwen van de stad. Het voormalige klooster uit de 13e eeuw biedt nu 15 gastenkamers met moderne comfort. Het restaurant serveert klassieke gerechten met een moderne twist en heeft een uitgebreide wijnselectie en gin-tonics. Het hotel is zeer geliefd bij gasten, die lovende recensies achterlaten over de kamers, het personeel en het eten. Het hotel heeft ook een Instagram-account en biedt exclusieve deals aan via de nieuwsbrief. Het adres van het Broederenklooster is Rozengracht 3 in Zutphen.

Wil je weten wat Broederenklooster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broederenklooster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broederenklooster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broederenklooster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Broederenklooster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broederenklooster

Bezoekers bekeken ook