Blokker Zutphen

Blokker Zutphen is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Beukerstraat 17 in Zutphen.

Meer informatie over Blokker Zutphen in Zutphen

Bij Blokker Beukerstraat Zutphen vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets en keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Daarnaast hebben ze huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ze bieden ook producten aan om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt zowel in de winkel als online bestellen en de klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Blokker Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Zutphen

Bezoekers bekeken ook