Blokhutwinkel.nl

Blokhutwinkel.nl is een Tuin- en landschapsarchitect gelegen aan Zonnehorst 11 in Zutphen.

Meer informatie over Blokhutwinkel.nl in Zutphen

Blokhutwinkel.nl is een merk dat luxe semi-maatwerk blokhutten aanbiedt van hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen. Ze hebben Europa's grootste showroom voor blokhutten, tuinhuizen, veranda's, carports en meer, waar ruim 100 modellen te zien zijn. Het is belangrijk om langs te komen in de showroom om het prijsverschil te zien en te voelen voordat je een beslissing neemt. Blokhutwinkel.nl heeft meer dan 10.000 modellen, maar toont minimaal 1 model van elke serie in de showroom. De openingstijden van de showroom zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Naast blokhutten biedt Blokhutwinkel.nl ook andere producten aan, zoals tuinhuizen, garages, carports, kapschuren en tuinkassen. Ze bieden ook maatwerk aan voor situaties waarbij standaard maten niet volstaan. Het bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk en kan blokhutten, veranda's en carports op maat maken tegen een aantrekkelijk tarief zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het adres van de showroom is Zonnehorst 11, 7207 BT Zutphen.

Wil je weten wat Blokhutwinkel.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokhutwinkel.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokhutwinkel.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokhutwinkel.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Blokhutwinkel.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokhutwinkel.nl

Bezoekers bekeken ook