B&B Bed en Sauna

B&B Bed en Sauna is een Bed & Breakfast gelegen aan Deventerweg 115 in Zutphen.

Meer informatie over B&B Bed en Sauna in Zutphen

Bed & Sauna is een luxe bed and breakfast in Zutphen met privé wellness faciliteiten, waaronder een sauna en bubbelbad. Gasten kunnen al vanaf 1 nacht verblijven en gratis gebruik maken van de wellness faciliteiten. Daarnaast is er ook een schoonheidssalon en nagelstudio beschikbaar tegen betaling. De accommodatie heeft positieve reviews ontvangen, waarin wordt benadrukt dat de spa al op temperatuur is bij aankomst en dat er een heerlijk ontbijt wordt geserveerd. Bed & Sauna ligt aan de rand van het centrum van Zutphen, in een prachtig Jugendstil herenhuis. Gasten hebben 100% privacy, aangezien er maar 1 ruimte wordt verhuurd. De locatie is gemakkelijk online te bekijken en het contactadres is Deventerweg 115, 7203 AE Zutphen.

Wil je weten wat B&B Bed en Sauna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Bed en Sauna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Bed en Sauna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Bed en Sauna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar B&B Bed en Sauna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Bed en Sauna

Bezoekers bekeken ook