Autobedrijf Ten Harkel

Autobedrijf Ten Harkel is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Verlengde Ooyerhoekseweg 18 in Zutphen.

Meer informatie over Autobedrijf Ten Harkel in Zutphen

Autobedrijf Ten Harkel in Zutphen is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van auto's, zowel nieuwe als tweedehands. Het bedrijf is opgericht door eigenaar Bob ten Harkel, die ook bekend is van zijn deelname aan de Dakar Rally en zijn titel als 'Driver of the Year' in Japan. Het enthousiaste team staat zes dagen per week klaar om klanten te helpen en biedt diensten zoals onderhoud, reparatie, APK-keuring, bandenservice, aircoservice, trekhaakonderbouw en inkoop en verkoop van occasions. Het bedrijf is gecertificeerd en bemiddelt regelmatig bij schadeherstel. Bovendien beschikt Ten Harkel als enige autobedrijf in de regio over een spoelmachine om automatische versnellingsbakken schoon te maken. Het bedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:45 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Wil je weten wat Autobedrijf Ten Harkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Ten Harkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Ten Harkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Ten Harkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Autobedrijf Ten Harkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Ten Harkel

Bezoekers bekeken ook