Antiquariaat Sigma

Antiquariaat Sigma is een Winkel voor tweedehands boeken gelegen aan IJsselkade 13 in Zutphen.

Meer informatie over Antiquariaat Sigma in Zutphen

Antiquariaat Sigma is een antiquariaat dat gespecialiseerd is in zeldzame en wetenschappelijke boeken over geschiedenis, sociale wetenschappen, reizen, geografie en etnografie. Ze nemen deel aan evenementen van de Librije, de oudste bibliotheek van Nederland, gevestigd in de St. Walburgakerk in Zutphen. Het is een voorrecht om hun oude boeken naast eeuwenoude folianten te presenteren, die nog steeds aan de bureaus vastgeketend zijn. De boeken zijn de afgelopen decennia gerestaureerd in nauwe samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.

Wil je weten wat Antiquariaat Sigma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Antiquariaat Sigma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Antiquariaat Sigma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Antiquariaat Sigma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Antiquariaat Sigma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Antiquariaat Sigma

Bezoekers bekeken ook