Omgevingsvergunning verleend voor het verduurzamen en renoveren van een bedrijfspand aan Skagerrakstraat 1 in Zutphen

DeZutphengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Omgevingsvergunning verleend voor het verduurzamen en renoveren van een bedrijfspand aan Skagerrakstraat 1 in Zutphen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 4 juli 2024 is een omgevingsvergunning verleend voor: Omschrijving: het verduurzamen en renoveren van een bedrijfspand • Locatie: Skagerrakstraat 1, Zutphen   Gegevens van de aanvraag: • Zaaknummer: 630872 Waarom dit bericht? Dit besluit geeft toestemming aan de aanvrager om de activiteiten te doen die hierboven staan beschreven. Met dit bericht weet u dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.   Stukken inzien U kunt het besluit en documenten die daarbij horen inzien. Stuur een e-mail naar omgevingsloket@zutphen.nl of bel hiervoor naar telefoonnummer 14 0575. Vermeld daarbij het zaaknummer. Bent u het niet eens met het besluit? U kunt tot zes weken na de datum van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met het besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als u denkt dat er bij het nemen van het besluit geen rekening is gehouden met uw belangen.   Soms is het niet nodig bezwaar te maken. Bel ons daarom eerst. We bekijken dan samen het besluit. Ons telefoonnummer is 14 0575.   Wilt u toch bezwaar maken? Dien dan een bezwaarschrift in. Dit kan op een aantal manieren: Vul het webformulier in op www.zutphen.nl/bezwaarmaken. Stuur een brief (uw bezwaarschrift) naar: Gemeente Zutphen, het college van burgemeester en wethouders, Postbus 41, 7200 AA Zutphen. In uw bezwaarschrift moet staan: uw naam, adres, telefoonnummer (waarop u overdag bereikbaar bent), uw e-mailadres; de datum en een omschrijving van het besluit waarover uw bezwaar gaat; de reden waarom u het niet eens bent met het besluit; uw handtekening. Vermeld bij uw reactie ook het zaaknummer. Wilt u niet wachten op een besluit over uw bezwaar? U kunt bij de rechter om een ‘voorlopige voorziening’ vragen. Dit kan alleen als u al een bezwaarschrift heeft ingediend. Een voorlopige voorziening vraagt u aan via internet, met DigiD (op Rechtspraak.nl).   U kunt ook een brief sturen. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM, Arnhem.   Let op: voor de behandeling van een ‘voorlopige voorziening’ moet u betalen.   Zutphen, 8 juli 2024

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deZutphengids.nl op 09-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zutphen, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deZutphengids.nl
Redactie deZutphengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zutphen
  2. 08bb77fd6cafbdc5c4b0c8c1bbe10129

Gerelateerde berichten