’t Zusje Zutphen heeft haar deuren geopend in de Bronsbergen!

ZUTPHEN – ’t Zusje Zutphen heeft haar deuren geopend op vrijdag 24 mei 2024! Je bent vanaf nu van harte welkom bij ’t Zusje Zutphen, waar je kunt genieten van heerlijke, versbereide tapasgerechtjes aan een tafeltje dat de hele middag of avond van jou is.

tzusje

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het pand om te toveren in een prachtig, sfeervol restaurant. De inrichting van ’t Zusje Zutphen ademt de welbekende warme en uitnodigende sfeer, die perfect past bij de rustieke charme van de Bronsbergen.

Bourgondisch genieten en gezellig samenzijn

20221027-Zusje-Jason-023-5334

Bij 't Zusje draait het om heerlijk ongedwongen genieten in een knusse ambiance, omringd door de mensen die je liefhebt. Omringd door het prachtige recreatiegebied biedt ’t Zusje Zutphen een unieke bourgondische ervaring, waarbij je zowel binnen in het sfeervolle restaurant als buiten op het ruime terras kunt genieten van ruim 70 verschillende versbereide tapasgerechtjes. Maak jouw keuze uit de tapaskaart en laat je volledig in de watten leggen.

Lekker lunchen aan het meer

20230613-Zusje-Jason-050-8512

Wat is nu leuker dan dit heerlijke lenteseizoen bourgondisch door te brengen op het gezellige, comfortabele terras bij ’t Zusje Zutphen? Maak je keuze uit een 3-tal luncharrangementen, waarbij je kiest voor drie, vier of vijf heerlijke versbereide gerechtjes, die allemaal tegelijk voor jou op tafel komen. Geniet van lekkere tapasgerechtjes, het gezelschap en het prachtige uitzicht! Reserveren? Mag!

Vanaf nu kun je dagelijks bourgondisch genieten van 12:00 – 23:00 uur. Reserveren voor ’t Zusje Zutphen is mogelijk via de Zusje-app of telefonisch via 0575 725205. Neem voor meer informatie een kijkje op zusje.nl/onze-zusjes/zutphen.

Lees het volledige artikel bij t Zusje.

Laat dit artikel viral gaan in Zutphen, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deZutphengids.nl
Redactie deZutphengids.nl

Nieuws door t Zusje. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. ’t Zusje Zutphen heeft haar deuren geopend in de Bronsbergen!

Gerelateerde berichten